Waterschade

Wat moet je doen bij waterschade?

Een waterlek of wateroverlast door hevige regen, waterschade kan voor veel ellende en lelijke plekken op uw plafond of wanden zorgen. Wat moet je doen bij waterschade? 

Waterschade kan vele oorzaken hebben. Soms is het moeilijk te vinden waar het vandaan komt. En dan! lelijke plekken op het plafond of wanden. in 90% van de gevallen bent u hiervoor verzekerd.

Laat de waterschade door ons beoordelen en een offerte maken die door alle verzekeringsmaatschappijen worden geaccepteerd. Na het goed drogen, behandelen en sausen zien u plafond en/of wanden er weer als nieuw uit.

Wat moet u doen

  1. Na het constateren van de schade meldt u direct uw verzekering en stuur foto's van de schade. Dan is dat gebeurt.
  2. Repareer of laat het water probleem repareren. ( laat dit door een professioneel bedrijf doen om later problemen te voorkomen).
  3. Schakel ons in zodat wij kunnen beoordelen hoe aangetast het plafond of wand is. Wij geven u een tijdbestek aan om de plek(ken) te laten drogen. Ter plekken noteren wij de schade en zullen hier een offerte voor maken.
  4. De offerte die u van ons krijgt is een eerlijke prijs. Daarom worden onze offertes door alle verzekeringsmaatschappijen erkent. Deze offerte stuurt u die zelfde dag nog door naar uw verzekering.
  5. Bij goedkeuring van de verzekering maakt u een afspraak met ons. het wordt weer Like New!