Latex spuiten

Zijn de muren en plafonds van je nieuwbouwwoning klaar om geverfd te worden? Of wil je (grote) oppervlaktes in je huidige woning opnieuw schilderen? Latexverf spuiten is een populaire manier om in korte tijd grotere ruimtes te verven. Bijkomend voordeel is dat je een strakker eindresultaat krijgt dan met normaal sausen.

Voordelen latex spuiten

  • Goedkoper dan sausen
  • Snel aan te brengen
  • Oppervlak wordt egaal geverfd
  • Geen banen of strepen

Nadelen latex spuiten

  • Oneffenheden blijven zichtbaar
  • Ruimte afdekken is nodig: verf verneveld

Wat kost spuitwerk op muren of plafonds?

Laat je jouw muren of plafond door ons spuiten, dan komen daar uiteraard kosten bij kijken. Het type verf en stucwerk op de muur zijn bepalend voor de prijs, net als het aantal m2 dat je laat verven.

Wat is latex verfspuiten?

Latex spuiten of verfspuiten is ideaal om grote oppervlaktes te verven. Er wordt onder hoge druk verspuitbare latex op muren of plafonds gespoten. De verflaag wordt op deze manier gelijkmatig verdeeld, waardoor je geen strepen of banen krijgt. Het verfspuiten zorgt ervoor dat de verf verneveld en egaal op het oppervlak terechtkomt. Voor een mooi resultaat is het verstandig oneffenheden van tevoren te repareren.


Muren verfspuiten

Het verfspuiten van muren is voordelig en snel in vergelijking met het sausen van de wanden. Het latexspuiten is ideaal als je een groot oppervlak wilt verven of voor het schilderen van je hele (nieuwbouw)woning.

Plafond verfspuiten

Bij het schilderen van een plafond werkt een schilder veel boven zijn hoofd. Wil je jouw plafond witten? Verfspuiten is dan een snelle en eenvoudige manier. Dit scheelt ons tijd en jou dus geld.

Tijdens het latexspuiten komt er veel vernevelde verf vrij. Daarom dekken wij de ruimte altijd goed af en vragen de klant om overig meubilair weg te halen.

Wat is airless verfspuiten?

Wij spuiten latexverf Airless .

  • Airless verfspuiten geeft een egaal resultaat
  • Verfspuiten met lucht geeft een korrelig uiterlijk

Verfspuiten na stucen

Wil je muren of plafonds eerst laten stucen en daarna een verflaag geven? De stukadoor zal muren en plafonds niet sausklaar stucen. Dit betekent dat de wanden of plafonds eerst door ons voorgestreken worden, zodat de verf goed hecht en er een mooi eindresultaat ontstaat. Het type stucwerk is van invloed op de kosten: het is namelijk makkelijker (en dus) goedkoper om spuitwerk op een gladde muur aan te brengen dan op een muur met structuur.

Ook lakverf spuiten mogelijk door diverse ontwikkelingen kan je nu ook lakverf laten aanbrengen met een verfspuit. Lakverf spuiten zorgt voor een dikkere afwerking die langer mooi blijft, en is voordeliger dan sausen met lakverf. Dit doen wij allen bij lege woningen.


Beste deal voor latex spuiten ?!