Reviews

Onze klanten reviews

Sinds november 2017 zijn wij begonnen met het vrijblijvend vragen van een review aan onze klant.

Een review wordt gegeven op onze partner sites schildernet.nl, werkspot.nl en klanten de review vragenlijst hebben ingevuld. De mening over de service, kwaliteit en professionaliteit is van groot belang voor u als nieuwe klant en voor ons als verbetering.

9/10 Jaap 05-06-2019 
Zeer prettig in de omgang denkt mee en geeft zijn visie 

10/10 Paul de Jong 30-05-2019
Strak! Goeie prijs! Op en top vriendelijk!

9,5/10 Heino Vergouwen 15-04-2019 
Wij zijn heel tevreden over het schilderwerk in onze keuken. Het is prima uitgevoerd met goede adviezen vooraf en een mooi resultaat! Aanrader dus! 

8/10 Stefan van den Broek 12-04-2019

Binnenschilderwerk: 7 m2 wanden

Goede prijs/kwaliteit, netjes opgeleverd voor de afgesproken prijs. Bron werkspot.nl

10/10 Lydia van Diesen 10-04-2019

Keuken kasten 
Perfect de keuken laten verven is weer als nieuw 

10/10 Nick & Monique Gommers 10-04-2019

Chalet kunstof kozijnen en deuren geverfd.
Wederom super tevreden! Wat is ons chalet mooi geworden. Nu van binnen en van buiten een paleisje. Enorm bedankt 

10/10 Lydia van Diesen 28-03-2019 

Woonkamer en keuken gespoten
Vanaf het begin een goed gevoel bij christian hij denkt echt meeZo fijn geholpen zo mooi geworden gelijk nieuwe opdracht doorgegeven renovatie van de keuken 

10/10 Elies Zeijlmans 28-03-2019 

Wand in keuken behangenErg tevreden over alles.

9/10 jan hultermans 28-03-2019
woonkamer behangen
zeer prettige omgang vakkundig werk

10/10 Nick & Monique Gommers 10-03-2019
Chalet behangen en texen
Een zeer verdiende 10 voor jou Christian, wat heb je ons chalet mooi opgeknapt. Je bent een harde werker en het eindresultaat is super mooi geworden. Nu op naar de volgende klus de buitenkant. Maar ook daar hebben we het volste vertrouwen in. En het heeft 1 voordeel buiten is er geen hardnekkig behang wat er nog af moet hahahaha ( kon het niet laten) gr Monique & Nick

9/10 Thomas 17-02-2019

Appartement spuiten 

Was top!

9/10 H.Wicht : 16-02-2019

Volledig appartement.

Was een flinke klus,met heel veel nicotine aanslag.Christiaan liet zich niet uit het veld slaan en ging net zo lang door totdat het goed was.

Een 10 voor zijn doorzettings vermogen.Niks was te moeilijk of teveel..Netjes opgeleverd!

10/10 D.Jahn 08-02-2019 

Trappen verven

Echte vakman. Goed werk geleverd en heel erg klantvriendelijk. Zelfs rekening gehouden met middagslaapje van ons kind. Top! Graag weer!

9/10 Elmo geschreven op 30-01-2019

"Super schilder werkt netjes en zeer goed"

Zeer correcte schilder die zeer netjes werkt en zich exact aan de afspraken houdt. Daarnaast zeer sociaal. Heeft iemand in dienst die gevlucht is uit zijn land en die biedt hij de mogelijkheid het vak te leren en ook hoe je met klanten omgaat. Bron schildernet.nl

9/10 Coir Osseweijer 28-01-2019 Kastenwand schilderen. Ik vind het simpelweg té gênant om overal een 10 voor te geven. Er zal best wel iets zijn om te verbeteren maar ik heb het niet gevonden. Bij de eerst volgende "klus" twijfel ik geen moment.

LikeNew is TOP.!!

9/10 K.Rijvers 27-01-2019 Muur lekkage plek reparatie. 

Goede communicatie en netjes gewerkt .

9/10 Eveline Vermeulen 11-01-2019 

Binnenschilderwerk: 2 raamkozijnen; 1 deur

Christian is erg netjes. Goed werk uitgevoerd. Geen fratsen.
Ik geniet van mijn geschilderde kozijnen!
Zeker aan te bevelen! 

10/10 Anoniem 08-01-2019 Binnenschilderwerk: 1 trap

Heel prettig samengewerkt met Christian. Hij kon snel langskomen om een goed advies en prijsinschatting te maken en heeft zich daar ook helemaal aan gehouden. Goed mee te communiceren en een echte vakman die goed schilderwerk levert. Christian bedankt! Bron Werkspot.nl


9/10 Arno Dieteren 08-01-2019. 

Binnenschilderwerk: 38 m2 wanden; 18 m2 plafonds; 5 raamkozijnen; 2...

Bron Werkspot.nl

9/10 Stefan Panken 07-01-2019 Binnenschilderwerk

Vriendelijke man. Werkt snel en accuraat. 

Bron Werkspot.nl

9/10 Mevr. Dolmans 14-12-2018 

Keuken gesausd

Het was prettig communiceren en afspraken maken.

9/10 Marc Cohen 09-12-2018

Wij hebben onze woning door christian en zijn collega laten sausen. Echte vakmannen. Keurig werk afgeleverd. Netjes achtergelaten. Was niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste. Na wat gegoogle houd hij zich aan normale prijzen. Christian, hartstikke bedankt. Bron Werkspot.nl

9/10 Frie Brosens 01-12-2018
keurig werk geleverd.
zeer tevreden.

9,5/10 Margot van Roermund 29-11-2018

Zeer prettige man om in je huis je te hebben.
Houdt je goed op de hoogte over de vorderingen en werkt lekker zelfstandig je hele huis mooi af.

9,5/10 Joost van der Wiel 25-11-2018


10/10 Liselot van Eekelen 24-11-2018

Kinderkamers en slaapkamer Sausen
Wij hebben eerst de woonkamer en de hal laten verven door Christian. Hij is erg vakkundig en werkt secuur. Het resultaat is erg mooi, wij zouden dat zelf niet zo kunnen. Daarna ook nog 4 slaapkamers laten verven. We zijn erg tevreden en kunnen hen van harte aanbevelen.

10/10 Binnenschilderwerk: 35 m2 wanden; 5 raamkozijnen; 8 deuren

Henk Jansen 29-10-2018 

Wij zijn heel tevreden over het schilderwerk dat hij afgeleverd heeft. Komt zijn afspraken meer dan na. Heeft zelfs iemand ingeseind voor voorbereidende werkzaamheden. ( stucadoor). Beiden hebben hun werkzaamheden ook op elkaar afgestemd, wb datum en werk. De kwaliteit van het werk is heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar, naam en tel.nr. genoteerd. Bron Werkspot

10/10 Trappen schilderen (in huis)

Minke van Dooremalen geschreven op 29-10-2018 

Prettig persoon, houdt zich aan afspraken en resultaat is goed. Ik zou hem absoluut aanraden. Bron Werkspot

9/10

"buitendeuren en schuur"

Nicole geschreven op 18 juli. 2018

Eerste indruk: wat heerlijk alles zo mooi en strak.

Tweede indruk: nu de rest;-


9/10

"Huiskamer wanden en keuken"

Liselot geschreven op 23 juli. 2018

Hoi Christian, we vinden het heel erg mooi en zijn erg blij mee! Je hebt het heel erg netjes gedaan en mooi afgewerkt!


10/10

"Binnen en buiten"

Petra en hurk geschreven op 11 juli. 2018

Wij waren erg blij met alles wat je hier gedaan hebt. Hartelijk dank


10/10

"Binnenkant van onze woning"

J.de Kort geschreven op 22 maart. 2018

Bedankt voor de snelle afhandeling, ziet er perfect uit ,


10/10

"Binnenkant van onze woning"

Paul& Gwen geschreven op 13 maart. 2018

We kregen erg goede adviezen betreffende ons schilderwerk. Zeer klantvriendelijk en de kwaliteit is erg naar tevredenheid. Het werk is zeer secuur afgeleverd en daarbij is de opvolging hiervan, laatste check etc. Verassend goed. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en dienstverlening en Wij zullen zeker nogmaals gebruik maken van likenew. 

8/10

"Keuken "

Mevr Joke geschreven op 13 maart. 2018

Christian is een hele aardige sociale man. hij werkt keurig netjes en laat alles keurig achter.

De prijs is redelijk tot goed.

Communicatie is prima en afspraak is afspraak.

Wat ons tegen valt is dat er al een rekening in de mailbox zit terwijl het werk nog niet klaar is!

Dat is niet erg klantvriendelijk.

Het euvel waardoor de gehele keuken gesaust moest worden is nog niet opgelost.

In onze ogen is het klantvriendelijker om daarna een rekening te sturen. 

9/10

"kinder en slaapkamer"
Mandy & Stef' geschreven op 18 feb. 2018
Erg tevreden met het schilderwerk. Nette offerte gekregen en gedaan zoals afgesproken.

10/10

"Aanrader"

Pim ' geschreven op 1 feb. 2018

Super gegaan. Prachtig resultaat. Erg felexibel.                Bron Schildernet.nl

Ook worden onze offertes aangevraagd via, werkspot,nl, schildernet.nl, homedeal.nl, watkostdeschilder.nl. 

Onze reviews worden ook gegeven vanaf werkspot.nl, homedeal.nl, schildernet.nl, schildervergelijker.nl, watkostdeschilder.nl, slimster.nl en vakmanvinden.nl.