Reviews

Onze klanten reviews

Sinds november 2017 zijn wij begonnen met het vrijblijvend vragen van een review aan onze klant.

Een review wordt gegeven op onze partner sites schildernet.nl, werkspot.nl en klanten de review vragenlijst hebben ingevuld. De mening over de service, kwaliteit en professionaliteit is van groot belang voor u als nieuwe klant en voor ons als verbetering.

9/10 Frie Brosens 01-12-2018
keurig werk geleverd.
zeer tevreden.

9,5/10 Margot van Roermund 29-11-2018

Zeer prettige man om in je huis je te hebben.
Houdt je goed op de hoogte over de vorderingen en werkt lekker zelfstandig je hele huis mooi af.

9,5/10 Joost van der Wiel 25-11-2018


10/10 Liselot van Eekelen 24-11-2018

Kinderkamers en slaapkamer Sausen
Wij hebben eerst de woonkamer en de hal laten verven door Christian. Hij is erg vakkundig en werkt secuur. Het resultaat is erg mooi, wij zouden dat zelf niet zo kunnen. Daarna ook nog 4 slaapkamers laten verven. We zijn erg tevreden en kunnen hen van harte aanbevelen.

10/10 Binnenschilderwerk: 35 m2 wanden; 5 raamkozijnen; 8 deuren

Henk Jansen 29-10-2018 

Wij zijn heel tevreden over het schilderwerk dat hij afgeleverd heeft. Komt zijn afspraken meer dan na. Heeft zelfs iemand ingeseind voor voorbereidende werkzaamheden. ( stucadoor). Beiden hebben hun werkzaamheden ook op elkaar afgestemd, wb datum en werk. De kwaliteit van het werk is heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar, naam en tel.nr. genoteerd. Bron Werkspot

10/10 Trappen schilderen (in huis)

Minke van Dooremalen geschreven op 29-10-2018 

Prettig persoon, houdt zich aan afspraken en resultaat is goed. Ik zou hem absoluut aanraden. Bron Werkspot

9/10

"buitendeuren en schuur"

Nicole geschreven op 18 juli. 2018

Eerste indruk: wat heerlijk alles zo mooi en strak.

Tweede indruk: nu de rest;-


9/10

"Huiskamer wanden en keuken"

Liselot geschreven op 23 juli. 2018

Hoi Christian, we vinden het heel erg mooi en zijn erg blij mee! Je hebt het heel erg netjes gedaan en mooi afgewerkt!


10/10

"Binnen en buiten"

Petra en hurk geschreven op 11 juli. 2018

Wij waren erg blij met alles wat je hier gedaan hebt. Hartelijk dank


10/10

"Binnenkant van onze woning"

J.de Kort geschreven op 22 maart. 2018

Bedankt voor de snelle afhandeling, ziet er perfect uit ,


10/10

"Binnenkant van onze woning"

Paul& Gwen geschreven op 13 maart. 2018

We kregen erg goede adviezen betreffende ons schilderwerk. Zeer klantvriendelijk en de kwaliteit is erg naar tevredenheid. Het werk is zeer secuur afgeleverd en daarbij is de opvolging hiervan, laatste check etc. Verassend goed. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en dienstverlening en Wij zullen zeker nogmaals gebruik maken van likenew. 

8/10

"Keuken "

Mevr Joke geschreven op 13 maart. 2018

Christian is een hele aardige sociale man. hij werkt keurig netjes en laat alles keurig achter.

De prijs is redelijk tot goed.

Communicatie is prima en afspraak is afspraak.

Wat ons tegen valt is dat er al een rekening in de mailbox zit terwijl het werk nog niet klaar is!

Dat is niet erg klantvriendelijk.

Het euvel waardoor de gehele keuken gesaust moest worden is nog niet opgelost.

In onze ogen is het klantvriendelijker om daarna een rekening te sturen. 

9/10

"kinder en slaapkamer"
Mandy & Stef' geschreven op 18 feb. 2018
Erg tevreden met het schilderwerk. Nette offerte gekregen en gedaan zoals afgesproken.

10/10

"Aanrader"

Pim ' geschreven op 1 feb. 2018

Super gegaan. Prachtig resultaat. Erg felexibel.                Bron Schildernet.nl

Ook worden onze offertes aangevraagd via, werkspot,nl, schildernet.nl, homedeal.nl, watkostdeschilder.nl. 

Onze reviews worden ook gegeven vanaf werkspot.nl, homedeal.nl, schildernet.nl, schildervergelijker.nl, watkostdeschilder.nl, slimster.nl en vakmanvinden.nl.