Binnenschilderwerk

BINNENSCHILDERWERKEN NODIG...

Uw interieur op een snelle manier nieuw leven inblazen of de afwerking van uw nieuwbouw afronden door binnenschilderwerken te laten uitvoeren? Uw wookamer, slaapkamerkamer of andere een likje verf wil geven, schildersbedrijf Like New heeft ervaring en de juiste producten in voorraad voor de beste combinatie in huis voor het beste resultaat.

BINNENSCHILDERWERKEN

Om voor kwaliteitsvolle en duurzame schilderwerken te zorgen, houden wij rekening met alle details. De voorbereidingen en de binnenschilderwerken van de meest uiteenlopende ondergronden verlopen via de regels van de kunst. Hierbij krijgt de ondergrond een efficiënte voorbehandeling. Voor de werkzaamheden aanvangen worden de vloeren en meubelen met zorg afgedekt en afgeplakt uit respect voor het interieur.

PRODUCTKENNIS

De kracht verf zit nog altijd in de oneindig vele toepassingen om uw interieur te vernieuwen of aan te passen aan de nieuwe trends. Daarom is het erg belangrijk om met de beste producten te werken die op de markt aanwezig zijn. Wij beschikken over een ruime productkennis om deze kwaliteiten te waarborgen. Dit gaat samen met een streven naar een vlekkeloze afwerking.

KLEURADVIES

Over kleuren en smaken kan men altijd discussiëren. Maar er zijn zoveel mogelijke kleuren en combinaties waardoor u ons kan inschakelen voor kleuradvies. Bij u thuis worden de smaak, de stijlen en de wensen besproken. Er wordt bepaald welke tinten u aan uw interieur wil geven. Door een ruime verfexpertise krijgt u deskundig advies over de vele mogelijkheden. Een open communicatie voor, tijdens en na de werken zorgt zo voor tevreden klanten en de beste reclame.

VERVEN MET VERFSPUIT

Wij kunnen diverse technieken toepassen om tot het gewenste resultaat te komen. Zo zorgt verven met een verfspuit voor perfect gladde muren. Heeft uw fabriekshal of andere ruimte snel een nieuwe laag verf nodig? Ziet u op tegen langdurige verfwerken in uw nieuwbouwappartement? Of wilt u uw restaurant laten verven, zodat u niet te lang moet sluiten? Kies dan voor spuit schilderwerken.