Buitenschilderwerk

Vraag naar onze GRATIS OFFERTE

Ieder huis heeft zijn eigen stijl en eigen karakter. Het vertelt het verhaal over de bewoners die achter de gevel eten, leven en slapen. Wij staan klaar om uw gebouw een mooie en frisse uitstraling te geven. Zowel de eindafwerking van een moderne nieuwbouw als het opfrissen van de gevel van uw authentiek pand pakt het bedrijf uit Breda aan.

PRIORITEIT AAN KWALITEIT

Om tevreden klanten te hebben moet het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoen. Daarom wordt er enkel gewerkt met hoogwaardige verfmerken en de juiste producten, specifiek voorzien om buiten te schilderen en voor de specifieke ondergrond. Daarnaast scholen wij ons  regelmatig bij om de meest recente technieken onder de knie te hebben.

GRONDIG ONDERHOUD VOOR EEN LANGER LEVEN

De buitenzijde van een woning heeft door de invloeden van weer en wind de nodige bescherming nodig. Goed onderhouden gevels, ramen en andere buitenwerken zijn niet alleen mooi maar erg essentieel voor een langere levensduur van de materialen. Een nieuwe laag lakverf of beits gaat bijvoorbeeld houtrot of het afbladeren van uw buitenschrijnwerk tegen.

EXPERTISE IN BUITENSCHILDERWERKEN

Binnen of buitenschilderwerken laten uitvoeren . Vanuit Breda staan wij met raad en daad klaar voor het gewenste resultaat. Mat of glanzend, donker of licht, met de keuze van de juiste kleur heeft u reeds een grote stap gezet naar geslaagde buitenschilderwerken waarbij u alle advies krijgt. Steek uw buitengevels in een vernieuwend en duurzaam jasje door de Binnenhuisschilder in te schakelen. U ervaart de jarenlange ervaring vanaf het eerste advies tot en met de afwerking.

Wanneer buiten schilderwerk 

In Nederland hebben we meer en meer  te maken met wisselende weersomstandigheden. Zo is het niet altijd mogelijk om buitenschilderwerk uit te voeren. Denk hierbij aan koude temperaturen, waardoor de verf lang moet drogen. Bij regen kan er vocht tussen de verflagen komen, waardoor de verf niet goed kan hechten.

Ook is het niet verstandig om met te warme buitentemperaturen te schilderen, omdat de verf dan te snel droogt waardoor je onzuiverheden krijgt in het schilderwerk. De beste dagen om te schilderen zijn droge dagen met een temperatuur tussen de 5 en 25 graden.

Het is lastig om een goede periode aan te wijzen om te schilderen. Zo kunnen we tegenwoordig ook in de winter met zachte temperaturen buiten schilderen (met uitzondering van extreme weersomstandigheden). Wij beschikken over moderne methodes om het schilderwerk af te schermen en speciale verf die extra snel droogt. Hierdoor kan de kwaliteit ook in de wintermaanden gewaarborgd worden.